Saraswati Krautuvėlė Saraswati Krautuvėlė Author
Title: Detoksas: 10 Žalių kokteilių organizmo valymui (1 dalis)
Author: Saraswati Krautuvėlė
Rating 5 of 5 Des:
Žalios spalvos vaisiai ir daržovės turi mūsų organizmui gydantį poveikį. Beveik visi jie turi mažai kalorijų, bet daugybę vitaminų ...
Žalieji kokteiliai


Žalios spalvos vaisiai ir daržovės turi mūsų organizmui gydantį poveikį. Beveik visi jie turi mažai kalorijų, bet daugybę vitaminų ir mineralų.

Be viso to, žali vaisiai ir daržovės valo organizmą. Būtent jie gerina medžiagų apykaitą. Juos rekomenduoja organizmo detoksikacijai.


Dalinamės kokteilių idėjomis iš žaliųjų produktų. Tokius gėrimus galima vartoti pusryčiams, pietums ir vakarienei. Visus juos paprasta paruošti. Vienintelis, ką reikia padaryti, tai susmulkinti vaisius ir daržoves, sutrinti blenderiu iki vientisos masės, esant reikalui įpilti vandens, jei tyrė per daug tiršta.


ŠPINATAI+KIVI+BANANAS

Žalieji kokteiliai


Suteikianti žvalumo tyrė, kuri ilgam suteiks energijos. Špinatai papildys organizmą reikalingais vitaminais ir mineralais. Nereikia taip pat pamiršti, kad kokteilis puikiai išvalo iš organizmo nereikalingas medžiagas.
Šalia špinatų įdėkite bananą ir kivi. Tai suteiks gėrimui ypatingą skonį, ir turėsite labai sočius ir sveikus pusryčius.



AVOKADAS+AGURKAS+OBUOLYS+IMBIERAS

DETOKSAS: 10 ŽALIŲ KOKTEILIŲ ORGANIZMO VALYMUI


Tai ne tik gėrimas, bet ir pilnaverčiai pietūs. Dėka turtingos sudėties mono sočiųjų riebalų avokade, ši tyrė išsiskiria maistingumu.
Įdėkite šalia avokado agurką ir buolį - suteiks gaivumo, taip pat imbiero keletą gabaliukų, nepakartojamam aromatui išgauti.
Toks gėrimas stiprins jūsų imunitetą. Be to, keletui valandų tikrai pamiršite alkį.


OBUOLYS+AVOKADAS+ŽALIOS SALOTOS+KIVI



Gėrimą iš obuolio, avokado ir kivi, puikiai gali papildyti žali šviežių salotų lapai. Dėl labai mažo kaloringumo (salotos įeina į dešimtuką dietinių produktų), jos gerai atstato medžiagų apykaitą ir valo organizmą. Jose daug geležies.


AGURKAS+PETRAŽOLĖS

smoothie cucumber


Puikus , lengvas vakaro kokteilis. Agurkas 90% sudarytas iš vandens, o dėka šios savybės, tyrė puikiai tiks karštą dieną. Jei dar įdėti keletą šakelių petražolės, gausite tinkamą derinį gaivumo ir naudos.
Unikalios petražolių savybės - turtinga cheminė sudėtis. 100 gr. augalo turi dvigubą kiekį paros normos karotino ir C vitamino, kurio taip trūksta karštu oru.

AVOKADAS+KOPŪSTAS+ŠPINATAI

avokadas


Manoma, kad tokia tyrė geriausiai valo organizmą. Kopūstas turi lengvai įsisavinamo baltymo, cukraus ir daug ląstelienos. Kartu su sočiuoju avokadu, nemažiau naudingais špinatais, gauname labai maistingą gėrimą.

DETOKSAS: 10 ŽALIŲ KOKTEILIŲ ORGANIZMO VALYMUI
Žalieji kokteiliai

PATIKO? PASIDALINK! ;)

Post a Comment Blogger

  1. Man tokie gėrimai pusryčiams ar vakarienei yra geriausias variantas. Kur galėčiau rasti daugiau tokių receptukų kokteiliu plakimui blenderiu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sveiki, dar daugiau receptu --> http://www.saulegraza.com/search/label/Zalieji%20kokteiliai

      Delete

Receptai

 
Top