Saraswati Krautuvėlė Saraswati Krautuvėlė Author
Title: Gėlės FENG SHUI
Author: Saraswati Krautuvėlė
Rating 5 of 5 Des:
Gyvos ir dirbtinės gėlės  Feng   Shui  patalpose daro vienodą įtaką . Iš tikrųjų, tai gyvi augalai kur kas stipresni aktyvios energijos  ...

Gyvos ir dirbtinės gėlės Feng Shui patalpose daro vienodą įtaką. Iš tikrųjų, tai gyvi augalai kur kas stipresni aktyvios energijos generatoriai nei dirbtiniai. Todėl, jei norite namuose sukurti darbingą, aktyvią energetiką, pastatykite gyvų gėlių svetainėje, darbo kambaryje, valgomajame. Reikia nepamiršti, kad tik sveiki augalai skleidžia aktyvią energiją. Ligoti ir skurdūs skleidžia kur kas mažiau aktyvią energetiką, juos reikia gydyti, arba be jokio gailesčio jų atsikratyti.(nebūtina juos išmesti, galima pastatyti laiptinėje, galima kam nors atiduoti - kartais augalai svetimoje aplinkoje atgyja, pražysta ir tampa puikiu augalu, džiuginančiu naują šeimininką)



Kaktusai neutralizuoja kenksmingą monitoriaus poveikį, ir pagerina Feng Shui patalpose. Gaila, bet tai ne visai taip. Šalia monitorių kaktusų nerekomenduojama statyti todėl, kad jų spygliukai, pagal Feng Shui mokytojus, nors ir sugeba atspindėti dalį negatyvaus monitoriaus veikimo, tačiau tuo pat metu jie nukreipia spindulius į sėdintį prie monitoriaus žmogų. Jei kaktusą pastatyti prie lovos galvūgalio, reguliariai patenkate į "apšaudymus"miego metu, ir tai gali sukelti rimtus chroniškus susirgimus. O štai ant palangės, už užuolaidos - jam labai tinkama vieta - tegu saugo namus nuo negatyvios energijos, patenkančios pro langą, ir gąsdina potencialius vagis savospygliukais.

Miegamajame augalų būti neturi. Tai liečia tik skintas gėles vazoje ir kaktusus, taip pat gėles su aštriais lapais. Geriausia miegamajame auginti pelargonijas, kalankes, alijošių, mirtą. Pirmaisiais santuokos metais, galima miegamajame laikyti bijūnus, jie Kinijoje laikomi jausmų, švelnumo, moteriško erotiškumo simboliu. Galima pakabinti paveikslą su jų vaizdu, tačiau gimus vaikui, paveikslą reikėtu nukabinti, nes gali atsirasti konkurentė.
Bet kokiu atveju, gėlių nereikėtų laikyti labai arti lovos, o ypač galvūgalio.


Bonsai gali pagerinti Feng Shui patalpoje. Gaila, bet tai nėra taip. Feng Shui - mokymas apie harmoniją viskame, kas mus supa. Šio augalo atsiradimas namuose nėra laukiamas, nes bonsai sukurti dirbtinai lėtinant augalo natūralų augimą. Šią informaciją augalas išsaugo ir paskleidžia į aplinką, blogindamas kambario Feng Shui.

Vijokliniai augalai gali stipriai pabloginti namų Feng Shui. Iš tiesų vijokliai (ypač su krintančiais žemyn šakomis, lapais) - tai augalai, sugeriantys energiją. Tačiau jei reikia neutralizuoti aštrius kampus, sijas, tai vijokliai gali būti net labai naudingi, o kartais net nepakeičiami pagalbininkai.

Sausų gėlių namie laikyti jokiu būdu nereikėtų. Tai yra tikrai taip. Tačiau bet kokia taisyklė turi išimčių. Kai kuriais atvejais, Feng Shui meistras gali jums rekomenduoti sausas gėles siekiant neutralizuoti pavojus, sklindančius dėl tam tikro kambarių išdėstymo,spalvų gamos(pavyzdžiui , norint neutralizuoti "vandenį kalno viršūnėje", sausos gėlės pilnai tiks, ir padės šeimininkams išvengti rūpesčių susijusių su remontu ar nauju išplanavimu).

PATIKO? PASIDALINK! ;)

Post a Comment Blogger

Receptai

 
Top