Saraswati Krautuvėlė Saraswati Krautuvėlė Author
Title: Kas yra FENG SHUI
Author: Saraswati Krautuvėlė
Rating 5 of 5 Des:
FENG SHUI - t ai senasis tradicinis mokymas apie tai, kaip - žmonėms gyventi harmonijoje su gamtos įstatymais. Tai atsirado tada, kai...
FENG SHUI



FENG SHUI - tai senasis tradicinis mokymas apie tai, kaip - žmonėms gyventi harmonijoje su gamtos įstatymais. Tai atsirado tada, kai žinios buvo perduodamos iš lūpų į lūpas, iš kartos į kartą, iš mokytojo - mokiniams. Ilgą laiką, tai buvo prieinama tik išskirtinai kinams ir tiems, kas buvo jų kultūros įtakoje, bet laimei jau daug metų tai prieinama visiems pasaulyje. Feng Shui - išvertus iš Kinų kalbos reiškia - "vėjas ir vanduo". Viskas pagrįsta penkių visatos elementų sistema : vanduo, medis, ugnis, žemė ir metalas, kurių kiekvienas neša savyje galingą jėgą - teigiamą ir neigiamą energetiką, ir atsakingi už tam tikras gyvenimo sritis.
Sužinoję, kad išminties pasiekimai Feng Shui leidžia padidinti finansus, turtus, sveikatą ir meilę, mes stengiamės tai pritaikyti savo gyvenime.




  • UNIVERSALUS FENG SHUI SUPRATIMAS


Nors Feng Shui atsirado Kinijoje, skirtingų šalių ir kultūrų žmonės visame pasaulyje, istorijos eigoje taip pat taikė panašiais žinias. Šiuolaikiniame pasaulyje mes užaugame atitrūkę nuo šio paprasto ir sveiko gyvenimo supratimo. Pasirinkimai, kuriuos mes darome, lengvai mus išmuša iš teisingo kelio. Sprogmenų pagalba, mes padarome tunelius kalnuose, arba statome gyvenvietes drėgnose, pelkėtose vietovėse - mes tai darome praradę intuityvų ryšį žmogaus su gamta. To pasekoje, pažįstame karčius vaisius, kurie skiria mus nuo mūsų išsvajotos realybes.

Teisingas Feng Shui mus grąžina prie tikrosios tiesos, pusiausviros pažinimo ir siūlo metodus, kaip pritaikyti senąją išmintį šiuolaikiniame pasaulyje. Feng Shui seka gamtos pėdomis, principais, kurie yra universalūs. Šis kelias atviras visiems ir universaliai pritaikomas.




  • FILOSOFIJA ,MOKSLAS IR MENAS


Feng Shui filosofija galima apibūdinti taip : "gyventi harmonijoje su gamta, gyventi santarvėje su širdimi". Tai pagrindine Feng Shui koncepcija. Ji akcentuoja dėmesį tame, kad žmonėms geriausiai sekasi tada, kai seka natūraliais energijos srautais.

Feng Shui galime pavadinti mokslu, todėl kad visa tai galime patikrinti eksperimento būdu, savo patirtimi. Tam nereikia tikėjimo magijos, arba atvirkščiai - neigti kažką. Visus principus galima išmokti ir pritaikyti, įvertinant kaip sutampa rezultatai su teorija.

Feng Shui taip pat galime sulyginti su menu. Čia nėra griežtų taisyklių, o tereikia matyti rinkinį elementų, kuriuos galima taikyti tūkstančiais skirtingų būdų, variantų. Tai galima sulyginti su medžiu, ant kurio nesuskaičiuojama galybė skirtingų žiedų. Vietoje to, kad siūlyti paruoštas spalvas, Feng Shui dovanoja didelę spalvų paletę, kad būtų jas galima kiekvienam pasirinkti, pritaikyti savo nuožiūra.


PATIKO? PASIDALINK! ;)

Post a Comment Blogger

Receptai

 
Top