Saraswati Krautuvėlė Saraswati Krautuvėlė Author
Title: VĖJO MUZIKA TAVO NAMUOSE
Author: Saraswati Krautuvėlė
Rating 5 of 5 Des:
VĖJO MUZIKA TAVO NAMUOSE Nuo to ar tau, tavo dvasiai patinka vėjo varpelių skambesys, priklauso jie veiks, ar ne. Bet pirmiausia, ...



VĖJO MUZIKA TAVO NAMUOSE


Nuo to ar tau, tavo dvasiai patinka vėjo varpelių skambesys, priklauso jie veiks, ar ne. Bet pirmiausia, kai susiruošit eiti jų pirkti, pagalvokite ko jūs siekiate, norite pasiekti taikydami seniausią gydymo metodą.

Namuose kažkas tai pastoviai lūžta, ar renkasi per daug žmonių, kurie nėra malonus tau? Galbūt nesiseka karjeroje, darbe? Trūksta pinigų, ar vaikai jums sukelia problemų, su kuriomis sunku susitvarkyti? Kiekvienai situacijai yra sava muzika. Instrumentai vėjo muzikai sukurti gali būti iš visko : metalo, medžio - bambuko, keramikos, stiklo.

Svarbiausia teisingai nustatyti vietą, kur norime pakabinti vėjo varpelius. O dabar pakalbėsime apie varpelių simboliką, rūšis ir kaip jie gali padėti.

Pradėsime nuo įėjimo į namus, buto duris. Namų apsaugai nuo nepageidaujamų svečių, blogos energijos, prireiks vėjo varpelių su apsaugančiais simboliais. Geriausias variantas būtų su drakono simboliu - jis neįleis į namus neigiamos energetikos, o jei kabės dar ir kardai - bus apsauga ir nuo vagių, plėšikų.Tokius vėjo varpelius gerai būtų pakabinti prie įėjimo durų.

Netoli įėjimo galima pakabinti pakabuką "šuo ant pinigų": jis taip pat į namus neleis svetimo, bet ir kiekvieną iš šeimos narių saugos esant ne namuose, privilios pinigus. Be to taip malonu grižus į butą išgirsti varpelių skambėjimą - atrodo, kad namai su jumis pasisveikina.

KUR PAKABINTI

Dabar apie langus. Jei į jūsų langus nukreipti aštrūs kampai, nudžiuvę medžiai, arba už poros metrų, arti stovi sekantis namas, arba jei po langais amžinos statybos, į visas puses kyšo armatūra, naudokite vėjo varpelius su Ba Guaveidrodėliu. Tik atminkite, kad veidrodis turi žiūrėti ne į vidų, bet į išorę - į lauką, kad atspindėtų neigiamą energiją iš ten, o ne koncentruotu Ša namuose. Papildžius Ba Gua kardais ir drakonais - efektas dar labiau sustiprės.

Kabinetas, arba darbo kampelis skirtas pinigams. Būtent čia tinka pastatyti, pakabinti konstrukciją, sudarytą iš oro, rupūžės, monetų ir skambių vamzdelių, ar pinigų rutulį, sudarytą iš daugybės monetų. Pinigų šaltinis senka? Paskambink varpeliu ir paprašyk stabilios materialinės padėties. Arba šefas staiga prisimins apie jūsų nuopelnus ir skirs jums premiją.

Miegamasis. Ne vienareikšmė vieta, todėl geriau iš karto nuspręsti, ko norime : saldaus miego, ar audringo sekso. O galima ir nenuspręsti, o įsigyti du pakabukus - sapnų gaudyklę - penkias trūbeles ir raudonas plunksneles, arba pakabuką su dviem žuvelėm. Tai visiškai taikios vėjų varpelių apraiškos, neprieštaraujančios ir nekonkuruojančios viena su kita. Kai tau prireiks vienos iš jų pagalbos, tiesiog aktyvuok ją, prisiliesdamas.




Vaikų kambarį, arba tą vietą, kur jūsų atžala praleidžia daugiausiai laiko "aprūpinkite" paprasčiausiais Valdajaus varpeliais, arba pakabinimu iš vieno didelio ir šešių mažų varpelių. Jokių simbolių čia nereikia, taip kaip paprasti varpeliai ir yra atsakingi už vaikus ir jų vystymąsi.

Visai nebūtina bėgti į parduotuvę ieškoti varpelių. Juos galima kiekvienam pasidaryti pačiam. Tereikia turėti penkis gabalėlius bambuko(galima paimti paprastą bambuką, supjaustyti į penkias lygias dalis ir išdžiovinti )vielą, raudoną juostelę, ylą ir tušą ar kitus juodus dažus bei teptuką.

Padarykite iš vielos nediduką ratą, vamzdelius pradurkite yla, ir raudonos juostelės pagalba pakabinkite juos ant vielos apskritimo taip, kad liestųsi vienas su kitu. Dabar iš tos pačios juosteles padarykite kilpą, kad būtų galima varpelį pakabinti ir imkis piešti jeroglifą - tik pirma reikėtų nuspręsti koks reikalingas ir pasitreniruoti ant popieriaus, nes tai nėra taip paprasta.

Pakabinkite savo vėjo varpelį tame sektoriuje, kuriam reikia korekcijos, ir nepamirškite jų aktyvuoti. Geriausia kai tavo vėjo varpeliai skambėtų gaudydami tikro vėjo gūsius, bangas, įeinančias pro langą.



PATIKO? PASIDALINK! ;)

Post a Comment Blogger

Receptai

 
Top