Saraswati Krautuvėlė Saraswati Krautuvėlė Author
Title: KAIP PASIRINKTI PALANKIUS SKAIČIUS
Author: Saraswati Krautuvėlė
Rating 5 of 5 Des:
KAIP PASIRINKTI PALANKIUS SKAIČIUS Taigi galime teigti, jog mašinų numeriai iš vienodų skaičių negali būti sėkmingi. Kodėl? ...
KAIP PASIRINKTI PALANKIUS SKAIČIUS

KAIP PASIRINKTI PALANKIUS SKAIČIUS


Taigi galime teigti, jog mašinų numeriai iš vienodų skaičių negali būti sėkmingi.
Kodėl?

Renkantis skaičius, ar mašinų numerius - pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kaip jie "skamba", ir ar pritraukia jie palankią energiją.Kinijoje, Malaizijoje, Tailande, Makao žmonės renkasi skaičius, atsižvelgdami į jų skambesį Kantonu dialekte. Pagal statistiką, mašiną su laimingais numeriais lengviau per parduoti, ir daug naudingesnėmis sąlygomis.

Pačiais laimingiausiais skaičiais laikomi 8, 6 ir 9. Jie neša teigiamas vibracijas bet kokioje kombinacijoje: "168", "8998", "7788", ir aišku "8888". (keturi aštuntukai, tai ypatingas atvejis, palankus net kai nėra Jan energijos.)

Apžvelkime išsamiau skaičių reikšmes, ir kokie skaičiai neša teigiamą energetiką, o kokių gėriau vengti.

Skaičius 1 yra labai sėkmingas. Vienetas simbolizuoja vienybę, ir jo reikšmė "laimėjimas, garbė". Vienetas sustiprina kitų sėkmingų skaičių kombinacijas - pvz.: 1898 arba 1389.

Skaičius 2 skamba kaip "lengvai". Dvejetas atneša ypatinga sėkmę, jei jis eina prieš kitą skaičių : pvz.: 21 -tai, kaip "lengvas laimėjimas".

Skaičius 3 taip pat laikomas sėkmingu, ir simbolizuoja "gyvenimą". Trejetas skamba kaip "augimas, kelias". Labai populiari kombinacija - 328 , ji reiškia "lengvas ir sėkmingas kelias karjeroje".

Skaičiaus 4, Kiniečiai stengiasi išvengti, todėl, kad Kantonų dialekte jis reiškia "mirtį". Pati nepalankiausia kombinacija yra 24, reiškianti "lengvą mirtį". Reikėtų vengti šio skaičiaus, todėl, kad nevaržomos mirties juk niekam nereikia, ar ne? tačiau kombinacijoje su 5-tu, (5 laikomas, kaip "ne" - "ne bus") ketvertas nepavojingas, nes skaičius 45 - "mirties nebus". Ir svarbiausia - niekada nestatykite skaičiaus 4, kombinacijos pabaigoje, skaičių sekos gale.

Skaičiaus 5 nereikėtų kombinuoti su kitu sėkmę nešančiu skaičiumi, nes penketo mintis - "ne, ne bus" -tai užkerta kelią sėkmei, susilpnina ją. Pamėginkite pažiūrėti į skaičiaus 51 reikšmę. Nieko gero čia nepamatysime - tai reiškia " ne laimėjimą", "ne garbę".

Skaičius 6 - labai sėkmingas - jis reiškia "turtą", "pelną". Ne gana to - šešetas - tai dvigubas trejetas! Tai reiškia "dvigubą augimą", "padvigubėjimą" visko, ką jūs turite. Jei jūsų mašinos numeris pvz.:1368 , tai reiškia, kad jūs "sėkmės žmogus, ir jūsų turtai visą laiką bus linkę augti, "dvigubėti". Kombinacija 68, reiškia "daug pinigų".

rulete


Skaičius 7, reiškia "užtikrintumą", "pasitikėjimą". Pavyzdžiui kombinacija 78 - reiškia "garantuotus turtus".Tačiau nereikėtų septintuko naudoti su nepalankiais skaičiais. Skaičius 57, išreiškia "nėra pasitikėjimo", o 74 skamba, kaip "tikriausiai mirtis".

Skaičius 8 - pats palankiausias ir laimingiausias. Ypač dabar, esant aštuntame laiko periode, pagal Feng Shui. (2004 - 2024) Aštuonetas atneša didelius turtus ir priteklių. Aštuntukas taip pat simbolizuoja "augimą ir tobulėjimą".Taigi skaičius 18, reiškia "turtingą laimėjimą",o 88 - neįtikėtinus turtus.

Skaičius 9 - taip pat labai palankus. Jis simbolizuoja "sveikatą ir ilgaamžiškumą".

Dabar jus patys galite pasirinkti savo laimingų skaičių kombinacijas. Greičiausiai pasirinksite 2688, kas reiškia "pinigų tekėjimą lengvai ir dideliais kiekiais", arba 9988 -"ilgaamžiškumą ir turtus".Dar geriau yra 7968 -"puiki sveikata, ilgaamžiškumas ir dvigubi turtai". O ko dar žmogui reikia? Aišku - meilės. Tačiau ji skaičiams, deja, ne pavaldi.

Atrodytu nėra taip sudėtinga pasirinkti palankią numeraciją, tačiau yra ir daugiau svarbesnių faktorių į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį, todėl rekomenduojama geriausia kreiptis į specialistus.

skaiciai


PATIKO? PASIDALINK! ;)

Post a Comment Blogger

Receptai

 
Top