Saraswati Krautuvėlė Saraswati Krautuvėlė Author
Title: KAIP TEISINGAI IŠSISKIRTI SU SAVO DAIKTAIS
Author: Saraswati Krautuvėlė
Rating 5 of 5 Des:
KAIP TEISINGAI IŠSISKIRTI SU SAVO DAIKTAIS Pakalbėsime apie tai, kaip išsiskirti su nereikalingais jums daiktais. Jokiu būdu ne s...

KAIP TEISINGAI IŠSISKIRTI SU SAVO DAIKTAIS


Pakalbėsime apie tai, kaip išsiskirti su nereikalingais jums daiktais. Jokiu būdu ne su keiksmais ! Jokiais būdais niekada negalima vaikščioti po namus ir burbėti, kaip jums nusibodo šitas senas butas, ir viskas čia nusibodo. Prisimenate patarlę -"ir sienos turi ausis" ?
Aš jums pasakysiu dar daugiau - viskas kas mus supa, turi sąmone, paslėptą giliai giliai, atominėje daiktų struktūroje. Neskriauskit savo namų, kokie jie bebūtų. Juk jie jums suteikia šilumą ir pastogę. Būkite dėkingi.

Kai jūs išvalote savo namus nuo senų, nereikalingų daiktų - darykite tai šviesiai, džiaugsmingai.

Išsiskirdami su kiekvienu daiktu, atsisveikinkite su juo, ir jam padėkokite. "Kaip, nejaugi stovėti ir kalbėti su šiukšlių kibiru?" klausė manęs pašnekovė. Taip, mielieji mano, aš nejuokauju. Pažiūrėkite atidžiai į šitas šiukšles. Šis sąsiuvinis tarnavo mokant jūsų vaiką, ši servetėlė, nuvalė jūsų pirštus. Šis maišelis padėjo jums parnešti pirkinius iš parduotuvės. O šis senas šalikėlis taip šildydavo jūsų kaklą, kai sirgdavote gripu.
Kaip gi nepadėkoti mūsų mažiesiems draugams už tarnybą?! Pamėginkite tai daryti dėl įdomumo nors mėnesį, ir jūs pajausite, kad pas jus atsiranda kažkoks nenusakomas lengvumas ir gera nuotaika. Tai švytintys atomai, iš kurių susideda mūsų fizinis pasaulis, gražina jums jūsų dėkingumą ir gerumą. Gauname tai, ką duodame.
Gyvenkime mylėdami mus supantį pasaulį, ir pačius mažuosius jo atstovus.

ATIDUODAME IR DOVANOJAME SU MALONUMU

jovalas


Tuos daiktus, kuriuos atiduodate savo draugams, kitiems žmonėms ir t.t. reikia perleisti kiek kitaip.

Pirmiausia jūs turite žinoti, kad jei kažkas nauja ateina, tai kažkas seno turi išeiti.Tegu tai tampa puikiu įpročiu jums laiku išsivaduoti nuo senų daiktų, analogiškų naujam atėjusiam daiktui.
Nusipirkote naują palaidinę, suraskite jau panešiotą ir ją atiduokite. Įsigijote naujus lūpų dažus, pažiūrėkite ir tikrai surasite seniai nebenaudojamus dažus ir juos išmeskite.
O jei jau į namus atėjo naujas technikos stebuklas - kompiuteris ar televizorius, tai neslėpkite visų tų senų daiktų, padovanokite ar atiduokite juos tam kam jų reikia.
Tokiu būdu jūsų namuose visada tekės laisvos gyvybingos energijos srautas ir nesusidarys užsistovėję "kamščiai".

Viskas, ką jūs atiduodate kam nors, turi būti nepriekaištingai švaru! Nepatingėkite išplauti senu drabužių, išvalyti daiktų nuo dulkių, prieš atiduodant juos kitiems šeimininkams.Taip jūs pagerinate savo karmą ir suteikiate malonumą kitiems žmonėms.

Ir pagaliau - trečias dalykas: visi šitie daiktai reikalauja tinkamo atsisveikinimo proceso. Paimkite bet kuri daiktąpavyzdžiui megztuką, pakelkite prieš langą ir padėkokite jam  tarnystę jums. Po to paprašykite palaiminimo tam žmogui, kuris jį gaus. Kalbėkite taip:" Dėkoju jums  ištikimą tarnystę. Prašau jus, atneškite džiaugsmą ir naudą tam, kam tarnausite toliau."
Tokia procedūra naudinga tiek jums, tiek kitam žmogui.
Bus nuostabu, jei pajusite "kontaktinį ženklą". Jautrūs žmonės supranta   turiu galvoje. Tai gali būti šiurpuliukai, lengvas drebulys, pulsavimas, nevalinga šypsena, ar net ašaros. Visa tai reiškia, kad jūsų veiksmai neliko nepastebėtimūsų išmintingoje visatoje.



KAIP TEISINGAI IŠSISKIRTI SU SAVO DAIKTAISbardakas

PATIKO? PASIDALINK! ;)

Post a Comment Blogger

  1. Kalbant apie pačius namus, nesvarbu ar tai namas ar butas, bet jei jis statytas ar pačių įsirengtas, tai visada labai sunku išsiskirti. Juk visada su namais būna susiję daugybė prisiminimų... Jei tik gyvenimas eina gerai, tai visada sunku išsiskirti su savo namais...

    ReplyDelete
  2. Daiktų nereikia kaupti ir pasiduoti masiniam vartojimui. Turėti tai, kas naudojama, kai tampa nebenaudojama iš karto atsisveikinti...

    ReplyDelete

Receptai

 
Top