Saraswati Krautuvėlė Saraswati Krautuvėlė Author
Title: ASMENYBĖS TESTAS
Author: Saraswati Krautuvėlė
Rating 5 of 5 Des:
Negalvodami pasirinkite jums labiausiai patinkanti medį. Negalvodami pasirinkite jums labiausiai patinkanti medį. O dabar - r...
Negalvodami pasirinkite jums labiausiai patinkanti medį.

ASMENYBĖS TESTAS
Negalvodami pasirinkite jums labiausiai patinkanti medį.


O dabar - rezultatai :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


1. Dosnus ir aukštos moralės žmogus
Jūs siekiate tapti kilnesniu, turite aukščiausius standartus ir ambicijas. Žmonėms gali pasirodyti, kad su jumis sunku, tačiau iš tikrųjų jums sunkiausia pačiam su savimi. Jūs dirbate iš širdies, bet nesate egoistas. Dirbate todėl, kad norite padaryti pasaulį gražesnį. Mylite, kol jūsų nesužeidžia. O tada...vis tiek nenustojate mylėt. Nedaugelis žmonių gali tinkamai įvertinti tai, ką jūs darote.

2. Įdomus ir teisingas
Jūs atsakingas žmogus ir mėgstate rūpintis kitais. Tikite sąžiningu darbu ir lengvai prisiimate atsakomybę. Jūs gero charakterio. Keliate žmonėms pasitikėjimą. Esate ryškus, greitas ir šmaikštus. Visada turite kažką įdomaus papasakoti.

3. Protingas ir mąstantis
Puikus mąstytojas. Jūsų mintys ir idėjos - svarbiausia. Mėgstate apmąstyti savo teorijas ir požiūrius vienumoje. Esate intravertas. Sutariate su tais, kas mėgsta mąstyti ir mokytis. Niekada nebūnate paviršutiniškas. Praleidžiate daug laiko galvodamas apie moralę. Bandote daryti tai, kas teisinga, net jei didžioji visuomenės dalis su tuo nesutinka.

4. Įžvalgus ir filosofiškas
Jūs unikalus, sielos žmogus. Šalia nėra nei vieno nors šiek tiek į jus panašaus. Esate intuityvus ir šiek tiek įnoringas. Dažnai suprantamas neteisingai ir tai jus žeidžia. Jums reikia asmeninės erdvės. Jūsų kūrybą reikia skatinti, plėtoti, ji reikalauja kitų pagarbos. Esate žmogus, kuris aiškiai mato gyvenimo tamsiąsias ir šviesiąsias puses. Labai emocionalus.

5. Pasitikintis ir dominuojantis
Esate labai nepriklausomas. Vadovaujatės principu - "padarysiu pats". Pasikliaunate tik savimi. Žinote, kaip išlikti stipriam dėl žmonių kuriuos mylite ir savęs paties. Žinote ko norite, ir nebijote to siekti. Vienintelio, ko jums reikia iš aplinkinių, tai nuoširdumo. Jūs pasiruošęs tiesai.

6. Geras ir jautrus
Lengvai sukuriate santykius su žmonėmis. Turite daug draugų, ir mėgstate daryti jų gyvenimą gražesnį. Jūsų šilta ir šviesi aura. Žmonės jaučiasi ramūs būdami šalia. Kasdien mąstote, kaip tapti dar geresniu. Norite būti įdomus, įžvalgus ir unikalus. Jums reikia meiles labiau nei bet kam kitam pasaulyje. Esate pasiruošęs mylėti tuos, kurie nemyli jūsų.

7. Laimingas ir nesutrikdomas
Jūs jautrus, supratingas žmogus.Išklausote atidžiai ir neteisdamas. Manote, jog kiekvienas žmogus turi savo kelią gyvenime. Lengvai priimate įvykius ir žmones. Esate atsparus stresams ir retai susinervinate. Jūs labai atsipalaidavęs. Visada gerai praleidžiate laiką, nenuklysdamas nuo savo tikslo.

8. Žavingas ir energingas
Esate linksmas ir juokingas žmogus. Jūs harmonijoje su visu pasauliu. Esate spontaniškas ir pilnas entuziazmo. Visada esate "Už!", ypač jei kalbama apie kokį nors nuotykį. Dažnai nustebinate ir šokiruojate aplinkinius. Bet ką padarysi...jūs tiesiog visada išliekate savimi. Jums viskas įdomu, lengvai susidomite. Jei kažkas patraukia dėmesį, nenusiraminate kol neišsiaiškinate visko iki galo .

9. Pilnas optimizmo ir sėkmingas
Tikite, kad gyvenimas - tai dovana. Ir stengiatės padaryti kaip galima daugiau, stengiatės išnaudoti kuo daugiau to, ką jums duoda gyvenimas. Nepaprastai didžiuojatės tuo, ką pasiekėte. Su tais kuriuos mylite, pasiruošęs dalintis ir džiaugsmais ir vargais. Turite labai sveiką požiūrį į gyvenimą. Išnaudojate bet kokią galimybę, kad atleisti, išmokti ir augti. Gyvenimas per trumpas, kad praleisti jį kitaip.

PATIKO? PASIDALINK! ;)

Post a Comment Blogger

Receptai

 
Top