Saraswati Krautuvėlė Saraswati Krautuvėlė Author
Title: STEBUKLINGA MALDA (iš Dž. Merfi knygos "Jūsų pasąmonės galia")
Author: Saraswati Krautuvėlė
Rating 5 of 5 Des:
STEBUKLINGA MALDA (iš Dž. Merfi knygos "Jūsų pasąmonės galia") Daktaras Dž. Merfis - nuostabus žmogus - visame pasaulyj...
STEBUKLINGA MALDA (iš Dž. Merfi knygos "Jūsų pasąmonės galia")

STEBUKLINGA MALDA
(iš Dž. Merfi knygos "Jūsų pasąmonės galia")

Daktaras Dž. Merfis - nuostabus žmogus - visame pasaulyje žinomas rašytojas ir lektorius. Jo vardas įtrauktas į dviejų tūkstančių žmonių sąrašą, kurie pasiekė savo srityje neįtikėtinų aukštumų, jis turi mokslinį laipsnį farmakalogijos, chemijos ir religijos srityse. Savo knygose, daktaras Dž. Merfis siūlo naudoti maldas ir meditacijas, kurios įrodė savo efektyvumą. Su maldos pagalba, jūs galite prisijungti prie Dieviškos Gausos kanalo ir gauti iš visatos viską, kas jums būtina. Vienintelis ko jums prireiks - tai nuoširdžių jūsų ketinimų.

Ši malda stebuklingu būdu gali pakeisti jūsų gyvenimą. Jos veikimas labai stiprus ir veikia visada. Maldą reikia skaityti vakare prieš užmiegant, kol dar nepasinėrėte į sapną, ir ryte, kai dar visiškai nespėjote atsibusti. Skaitykite maždaug mėnesį laiko, bet rezultatus pastebėsite jau anksčiau. Rekomenduojame pasidaryti jos kopiją ir laikyti šalia lovos, ir nepatingėti jos perskaityti įsigilinant kiekvieną rytą ir vakarą. Tinka kiekvienam žmogui ir padeda pagerinti gyvenimą.

"Dievo dovanos - mano dovanos. Aš naudojuosi kiekviena šios dienos akimirka, kad šlovinti Dievą. Su manimi Dieviška harmonija, taika ir gausa. Dieviškoji meilė sklinda iš manęs, laimindama visus, kas pasitaiko mano aplinkoje. Dieviškoji meilė gydo mane dabar. Nebijau blogio, nes Dievas su manimi. Aš visada apsupta šventa Dieviškos meilės ir jėgos aureole. Aš tvirtinu, jaučiu, žinau, ir tikiu ryžtingai ir pozityviai į tai, kad Dieviškos meilės ir budrumo kerai, nukreipia, išgydo ir rūpinasi visais mano šeimos nariais, ir tais, kuriuos aš myliu. Aš atleidžiu kiekvienam, ir nuoširdžiai skleidžiu Dievišką meilę, taiką ir gerą valią visiems žmonėms, kad ir kur jie bebūtų.
Centre mano esybės glūdi taika, tai Dievo taika.
Šioje tyloje aš jaučiu Jo jėgą, vadovavimą ir meilę Jo Švento Buvimo.
Aš Dievišku būdu nukreipiama visuose mano keliuose.
Aš esu švarus Dieviškos meilės, tiesos ir grožio kanalas.
Aš jaučiu, kaip per mane teka Jo taikos upė.
Aš žinau, kad visos mano problemos ištirpsta Dievo prote.
Dievo keliai - mano keliai. Žodžiai ,kuriuos aš tariu, patenka ten, kur aš juos siunčiu. Aš džiaugiuosi ir reiškiu dėkingumą, suprasdama, kad gausiu atsakymą į savo maldą. Ir tai yra taip.

Šią maldą skaitykite nuoširdžiai, su jausmu. Ir jums būtinai ateis nuostabūs rezultatai. Ši malda universali. Tiks kiekvienam žmogui ir padės pagerinti gyvenimą.

STEBUKLINGA MALDA (iš Dž. Merfi knygos "Jūsų pasąmonės galia")

STEBUKLINGA MALDA
(iš Dž. Merfi knygos "Jūsų pasąmonės galia")




PATIKO? PASIDALINK! ;)

Post a Comment Blogger

Receptai

 
Top