Saraswati Krautuvėlė Saraswati Krautuvėlė Author
Title: SKAUDA KAKLĄ? KAIP KAKLO OSTEOCHONDROZĖ ĮTAKOJA MŪSŲ SAVIJAUTĄ
Author: Saraswati Krautuvėlė
Rating 5 of 5 Des:
Pradiniame etape pakitimai jaučiami kauluose ir raiščiuose. Apie tai mūsų organizmas praneša signalizuodamas periodiniais skausmais arba...
KAKLO OSTEOCHONDROZĖ


Pradiniame etape pakitimai jaučiami kauluose ir raiščiuose. Apie tai mūsų organizmas praneša signalizuodamas periodiniais skausmais arba sutrikusiu jautrumu toje srityje, kuri pažeista osteochondrozės. Toliau išsivysto įtrūkimai ir pakinta diskų aukštis, o raumenų ir raiščių prisitvirtinimo taškai, priklausantys dviems greta esantiems kaklo slanksteliams, susistumia.
Todėl raumenys ir raiščiai atsilaisvina ir kaklo slanksteliai pradeda lengvai slysti, ir susistumti vienas su kitu. Tada prie skausmo prisideda ir daug rimtesni simptomai : reikalas tas, kad viršutiniame stuburo gale (pakaušio duobutėje), be nervų dar yra arterijos, kurios maitina smegenėles, vestibiuliarinis aparatas ir svarbūs centrai, kurie randasi smegenyse.
Deformuoti slankstelia susistumia ir nutraukia smegenims būtiną deguonį - prasideda periodiškas galvos svaigimas, galvos skausmas, triukšmas, spengimas ausyse ir kt. Jei disko kelyje pasitaiko nervas, atsiranda charakteringas skausmas. Jis gali atsiliepti rankoje, kartais pasireiškia plaštakos pirštų tirpimu, skausmu. Jie gali net tapti nejautrus.
Ir jei šiame osteochondrozės vystymosi etape neskelbti SOS pagalbos ! jūs automatiškai galite tapti neurochirurgų klijentu. Ar ne paprasčiau tuomet laiku pasirūpinti osteochondrozės profilaktika arba pamėginti pataisyti padėtį ankstyvoje osteochondrzės stadijoje.

1. Tokioje stadijoje žmogus nejaučia skausmo ir raumenų spazmų.
2. Atsiranda periodiški galvos skausmai ir nejautrumas, sustingimas kaklo srityje
3. Galvos skausmai, spengimas, ūžesys galvoje, galvos svaigimas.
4. Chroniški skausmai dėl negryžtamų stuburo pakitimų.

PATIKRINKIME KAKLO GALIMYBES

Labai lengva pažinti kaklo srities osteochondrozę. Šią problemą jums parodys
- skausmingi pojūčiai kaklo srityje
- traškesys, sukiojant galvą
- kaklo raumenų silpnumas
- greitas nuovargis toje srityje
- rankų tirpimas, nejautrumas, diegliai menčių, pečių, kaklo srityse.

UŽPILAI, TEPALAI NUO OSTEOCHONDROZĖS

Pradžiai reiktų pasiruošti užpilą iš čemeryčių šaknų. (galima dar naudoti žaizdų praplovimui, kompresams), nes jis įeina į tepalų sudėtį : sumalkite šaknį į miltelius, paimkite 10 gr ir užpilkite 2 stiklinėm verdancio vandens, 10 minučių palaikykite ir nukoškite.

TEPALAS 1 :

imame po 1 valgomą šaukštą jonažolės žiedų ir pipirmėtės lapų. Sumaišome, užpilame stikline verdančio vandens, palaikome 10 min. ir nukošiame. 2 valgomus šaukštus vazelino ištirpiname karšto vandens vonelėje, ir sumaišome su žolelių užpilu. Įpilame dar arbatinį šaukštelį čemeryčių užpilo. Tepkite skaudančias vietas esant kaklo osteochondrozei ir radikulitui.

TEPALAS 2 :

valgomą šaukštą jonažolės, 2 arbatinius šaukštelius kraujažolės susmulkinkite ir sumaišykite. 2 arbatinius šaukštelius vazelino ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir sumašykite su žolelių mase, įpilkite 1 arbatinį šaukštelį čemeryčių užpiltinės. Įtrinkite nugarą esant radikulitui, osteochondrozei.

 KAKLO OSTEOCHONDROZĖ


TEPALAS 3 :

susmulkinkite po 1 arbatinį šaukštelį kraujažolės ir jonažolės, ir vaistinio šalavijo. 2 valgomus šaukštus vazelino ištirpinkite vandens vonelėje ir sumaišykite su žolelių mišiniu. Įpilkite 2 arbatinius šaukštelius čemeryčių užpilo ir naudokite įtrinimams esant artritui.

TEPALAS 4 :

sumaišykite po valgomą šaukštą jonažolės ir kraujažolės, užpilkite stikline verdančio vandens, 10 minučių palikite pastovėti. Nukoškite, įpilkite 1 arbatinį šaukštelį čemeryčių. Ištirpinkite lanoliną vandens vonelėje ir sumaišykite su žolelių mišiniu. Įtrinkite prie radikulito ir osteochondrozės.

TEPALAS 5 :

susmulkinkite 2 valgomus šaukštus jonažolės 1 valgomą šaukštą šalavijo, 1 valgomą šaukštą kraujažolės, sujunkite viską su 1,5 šaukšto vazelino, įpilkite 2 arbatinius šaukštelius čemeryčių užpilo. Tinka esant poliartritui.


Būkite sveiki!

 KAKLO OSTEOCHONDROZĖ

SKAUDA KAKLĄ? KAIP KAKLO OSTEOCHONDROZĖ ĮTAKOJA MŪSŲ SAVIJAUTĄ
KAKLO OSTEOCHONDROZĖ

PATIKO? PASIDALINK! ;)

Post a Comment Blogger

Receptai

 
Top