Saraswati Krautuvėlė Saraswati Krautuvėlė Author
Title: UŽ VISKĄ TAU DĖKOJU !
Author: Saraswati Krautuvėlė
Rating 5 of 5 Des:
Dėkingumas - tai gydantis energetinis sąmonės instrumentas. Visata mėgsta dėkingumą. Kuo labiau jūs dėkojate, tuo daugiau gausos gauna...

Dėkingumas


Dėkingumas - tai gydantis energetinis sąmonės instrumentas. Visata mėgsta dėkingumą. Kuo labiau jūs dėkojate, tuo daugiau gausos gaunate. Dėkingumas pati geriausia proga dėkojimui. Jis daro mūsų gyvenimą turtingesnį. Dėkokite Dievui, žmonėms, Visatai, likimui už viską, ką turite gyvenime gražiausio. Net jei šiuo metu gyvenime ir mažai gėrio, tai jo taps kur kas daugiau. Dėkingumas padės sukurti aplink jus dosnų ir pilną gėrio pasaulį.

Anekdotas:

Temzės pakrante vaikščiodamas vienas labai turtingas verslininkas paslydo ir įkrito į vandenį. Jo laimei visai šalia buvo neturtingas to paties verslininko darbininkas. Jis rizikuodamas savo gyvybe, išgelbėjo šeimininką, iš kurio kaip atlygį ir dėkingumą gavo sudilusią varinę monetą. Žmonės, susirinkę šalia krantinės, ir matę įvykį stebėjosi turtuolio skūpumu. Jie norėjo jį mesti atgal į vandenį. Tačiau juos sustabdė vargšas darbininkas:
- palikit jį ! Nelieskit. Jam geriau žinot, ko jis yra vertas!

Dėkingumas panašus į magnetą. Jis pritraukia mums tai, kam pats lygus. Dėkokite net už tai, ko neturite, arba ko nematote, ir su laiku tai taps realybe.
Bėdų turi visi. Tai pasireiškia tiek fiziniame, emociniame, mentaliniame lygmenyje. Visą savo dėmesį reikia nukreipti ne į problemą, o į norimą rezultatą. Tokiu būdu, jūs įeinate į sprendimo būseną, ir jūsų problemos pavirsta į galimybes. Tada reikia išsiugdyti įprotį dėkoti ne tik už tai, kas yra, bet ir už tai kas dar bus. Sukurkite savo tekstą, įjungdami, pavartodami dėkingumo žodžius už tai, ką jūs norėtumėte turėti. Pavyzdžiui: "aš dėkoju Visatą už gerą sveikatą ir viską kas man teikia naudą, už priteklių kuris man leidžia nieko nestokoti. Aš dėkoju Aukščiausiąjį už visus tuos išgyvenimus, jausmus, emocijas, kurios sustiprina mano dvasinį augimą. Jie atveria man kelią į sėkmingą ir turtingą gyvenimą. Dėkoju."

Tardami šiuos žodžius, jūs programuosite savo pasąmonę į geriausią. Dėkingumas atneš sveikatą, meilę, džiaugsmą, sėmę. Jūs esate laisvi pasirinkti - patys kuriate savo gerovę.

Dėkingumas - Tai Dievo aspektas. Tai aukščiausia Meilės forma. Dėkingumo energija pašaukta dovanoti Gėrį. Dėkingumas - pati saldžiausia Visatos energija. Ir toli gražu ne visi gyvi sutvėrimai gali ją patirti. Daugelis jų laiko save nelaimingais, ir kad jie neturi už ką dėkoti. Daugelis iš viso nežino kas tai yra. Pradėkite dėkoti patys sau už tai, kad jūs puošiate Visatą savo buvimu.

Kai jūs spinduliuojate dėkingumo energiją į aplinką - tai aukščiausia Meilės Dievui ir viskam kas gyva apraiška. Jūs dovanojate sau ir savo artimiesiems, ir visiems kas šalia jūsų gėrį. Kai jūs dėkojate, pačiu tiesioginiu būdu jūs dalinate dovanas - ir pirmiausia dovanojate sau, nes tampate magnetiniu savo dėkingumo šaltiniu.

Dėkingumas :
- už kūną ir sveikatą
- už darbą ir sėkmę
- pinigus
- šeimą
- pramogas
- meilę
- gyvenimą
- materialius daiktus ir paslaugas
- gamtą - vandenį, saulę, orą
ir viską ką tik sugalvosite. Kiekvieną dieną darykite šią Dėkingumo praktiką, ir jūs vis daugiau ir daugiau rasite priežasčių dėkojimui.

Magiška formulė:
1. Ištarkite Dėkoju, sąmoningai galvodami apie tai.
2. Kuo sąmoningiau ištarsite šį žodį, tuo daugiau pajusite dėkingumo.
3. Kuo daugiau dėkingumo, kuriuo jūs sąmoningai užpildote savo mintis ir jausmus, tuo daugiau turėsite palaimingos Gausos.


Kuo daugiau dėkojate, tuo daugiau energijos ir jėgos jums sugrįžta. Dėkot galima už viską ir pirmiausia už patį gyvenimą šioje žemėje, už galimybę išmokti visas šias pamokas, kurios mums duodamos. Nes tai didžiausia Dovana, ir Žemė - ypatinga vieta.



MES NIEKADA NEGAUSIME TO KO NORIME,
 KOL NEBŪSIME DĖKINGI UŽ TAI, KĄ TURIME.

Dėkingumas

PATIKO? PASIDALINK! ;)

Post a Comment Blogger

Receptai

 
Top