Saraswati Krautuvėlė Saraswati Krautuvėlė Author
Title: KODĖL SIJONAI IR SUKNELĖS
Author: Saraswati Krautuvėlė
Rating 5 of 5 Des:
KODĖL SIJONAI IR SUKNELĖS Sijonai visais laikais buvo laikomi pagrindiniu moteriškumo atributu. Ir to priežastis yra ne tik jų g...
KODĖL SIJONAI IR SUKNELĖS

 suknelė, sijonas


Sijonai visais laikais buvo laikomi pagrindiniu moteriškumo atributu. Ir to priežastis yra ne tik jų grožyje. Energetinių praktikų specialistai mano, kad kai moteris dėvi sijoną, ji pradeda akumuliuoti savyje esančią moteriškumo energiją. Todėl sijonuose paslėpta dar ir sakrali prasmė.

Nuo senovės laikų moterys nešiojo išskirtinai tik sijonus ir sukneles, ir tokia mada buvo visose tautose vienodai. Pavyzdžiui slavės puošėsi sarafanais, indės sukosi į ilgus, plačius audeklus - sarius, o japonės turėjo kimono. Kaip matome, visų moterų drabužiai savo konstrukcija nei trupučio nepriminė kelnių.

Ankstesniame laikmetyje žmonės subtiliau jautė savo ryšį su gamtos jėgomis. Ir visiems buvo aišku, kad moterys skiriasi nuo vyrų ne tik pagal fizinius parametrus. Skirtingų lyčių žmonėms būdinga ir skirtinga energetika. Vyrams buvo pavesta semtis energijos iš kosmoso. O moterys energiją ėmė iš žemės.

 suknelė, sijonas


Jei prisiminsime tokias sąvokas, kaip meilė, rūpestis, širdingumas, švelnumas, jautrumas, tai jas, aišku, sutapatinsime su moterimi. Ir kalbant apie žemę tokie apibūdinimai bus teisingi.

Sijono konstrukcija tokia, kad sukuria platėjantį į apačią konusą. Ir toks modelis buvo ne atsitiktinai sugalvotas.

Buvo laikoma, kad toks moteriško drabužio konusas padeda geriau paimti energiją ir jėgą iš žemės, tapti vaisinga ir materialiai sėkminga. Moters energija, jei kalbant apie fizinį kūną, kaupiasi jos pilve, kitaip sakant jos pagrindiniame organe - gimdoje. Vyrai, pagal gamtos sumanymą tokiu organu neapdovanoti. Ir energetiniame plane, kad vyras gautų žemės energiją, jis turi ją paimti būtent iš moters.

Kai moteris apsivelka kelnes, ji tarytum nukerta ryšį su žeme. Energijos tekėjimas sustoja, o moteriškos jėgos indas, gimdos pavidale, tampa tuščias. To pasekoje moteris neturi kuo pasidalinti su vyru.

 suknelė, sijonas


Moteriška energija vyrams turi svarbią reikšmę. Ji daro vyrą ramesnį, stabilesnį, subalansuotą. Jei vyras turi priėjimą prie moteriškos energijos, jis visada turės polinkį užsiimti kūrybiniu darbu. Kai vyras netenka moteriško švelnumo ir meilės, jis tampa agresyviu, grubiu ir žiauriu.

Yra nemažai moterų, kurios visai nedėvi sijonų. Jos rengiasi tik džinsais ir kelnėmis. Bet energetiniu požiūriu, tokia moteris sustiprina savo dvasią svetimu, nebūdingu jai būdu, tai yra vyriškai. Rezultatas to, moteriai energijos teka taip, lyg ji būtų vyras iš prigimties. Subtiliame plane tai pasireiškia tuo, kad sutrinka energijų mainai. Tai gali ilgainiui imti atsispindėti ir fiziniame plane negalavimų atsiradimu, nesupratingumu, barniais, ginčais santykiuose, grubumu.

Moterys visada gai pasakyti, kad kelnės yra patogu, stilinga, praktiška ir madinga. Be abejo. Moteriai su džinsais visada bus patogu atlikti darbus, iš pat pradžių skirtus vyrams, pavyzdžiui nešioti, kilnoti sunkius daiktus, judėti vikriai ir greitai ir t.t. Palygint su sijonais ar suknelėmis - jie tarsi stabdys tokiuose dalykuose. Bet tame ir pasireiškia didžiausia nauda moteriai, atneša jai harmoniją ir ramybę. Tikrai moteriai net į galvą nekyla mintis dirbti sunkius darbus, tampyti sunkumus ar iš visų jėgų lėkti kur nors. Ji tam reikalui palauks vyro, kuris, kaip tikras karžygys, neatsisakys jai padėti.

Apsivilkdama gražią suknelę, bet kuri moteris gali pajausti, kaip greitai kaičiasi jos nuotaika ir būsena. Moteryje tarsi ima busti didžiulė ir labai pražystama jai energija. Natūraliai, ir vyriški žvilgsniai visada lydi moteris pasipuošusias sijonais ar suknelėmis.

Kelnes moterims, tegu ir pačias madingiausias, vis tik reiktų dėvėti tik išskirtiniais atvejais.

 suknelė, sijonas


Reikšmę turi taip pat sijono ilgis ir forma. Anksčiau buvo manoma, kad moterų sijonas ar suknelė turi būti maksimaliai ilgi, kaip sakoma "iki žemės". Taip moteriai lengviau sugerti žemės energiją ir ją išlaikyti. Jei drabužis turi plačius kraštus, kurie plazda einant ir lengvai vilnija, tai atsiranda sūkuriniai laukai, kurie sustiprina dar labiau žemės energiją. Drabužio kraštas seniau buvo laikomas savotišku saugos ratu. Toks ratas sukurdavo apsaugą moters seksualiniams centrams. Nuo teisingo šių centrų darbo, tiesiogiai priklauso moters reprodukcinių organų sveikata ir jų teisingas funkcionavimas.

Moters su ilgu sijonu įvaizdis visada primins apie išmintį, nekaltumą, švarą. Ilgas sijonas apsaugo ją nuo piktų, blogų žvilgsnių. Ir tai labai svarbu. Tokie negeri žvilgsniai panašūs į tikrą nužiūrėjimą. Kai tai nutinka, moteris netenka energijos žemesniuose centruose. Kartu su tuo, prarandama gyvenimiška jėga ir patrauklumas. Tai tarsi moters apvogimas. Ji jau nieko nebeturi ką duoti savo vyrui, ir jis praranda susidomėjimą ja.

Šiandien daugelis moterų užduoda klausimą, kur dingo tikri vyrai. Bet pamąstykite pačios, iš kur jiems atsirasti, jei pačios moterys nustojo būti savimi, moterimi, tiesiogine šio žodžio prasme.
Moterys atsisakė savo moteriškumo, nešioja kelnes ir kitus vyriškus daiktus. Laimei po truputį pastaraisiais metais vėl sugrįžta skonis moteriškiems drabužiams.

Sijonas - nepakeičiamas drabužis moteriškame garderobe. Bet kuriuo sezonu, bet kokios nuotaikos, sijonai padeda pamėgti būti Moterimi, paliekant vyrams jų teisę būti stipriais, vyriškais, drąsiais ir narsiais.

radharane


KAIP TEISINGAI APSIVILTI SIJONĄ

Mamos ir senelės visada sakė, kad sijoną reikia rengtis tik per galvą. Nuimdami sijoną per kojas, mes save paliekame visiškai be energetinio lauko, visiškai neapsaugotos, netenkame stebuklingos galios, kurią sukuria mums ilgas sijonas. Atkurtas energetinis laukas išsisklaido kartu su judesiu, tinkančiu šluoti grindis. O jei nuimsime sijoną teisingai per viršų, tai energija praeis per visą kūną ir pasiliks atnešdama mums naudą.
Jei dėtis sijoną per galvą, švari energetika harmonizuojasi su Gamta, Žeme, Moterimi. Per kojas rengiantis, mes pasiimame daug negatyvios gatvės energijos,energetines šiukšles, kuris susirenka mūsų kojose. Todėl kojas reikia būtinai plaut grįžus namo, nepriklausomai nuo oro, ir nuo avalynes.


Sijonai ir suknelės, suknelė, sijonas, sarafanas, saris, indiškas saris, moters energija, 

PATIKO? PASIDALINK! ;)

Post a Comment Blogger

Receptai

 
Top